Sunday, October 10, 2010

The houses we have lived in for a long time

Well its a year now since we have started working on Everland. It took a lot of time and energy from everyone involved. But the coolest thing about it is that we didnt give up. Of course there were fights, times when I though I couldnt continue because I didnt have enough... faith? No, faith is not the right word cause if I hadnt had that I would have stopped after few months. I had faith in you, Ozlem and your crew. I would just like to say thanks you, Pepa, Milan, Marketa, thank you a lot Robert.. you all did a lot of work for me and for Ozlems film.
Do you want to know why such a nostalgy? I spent hours watching the photographs from making of... Enough words - here is what we did.. :)

Už je tomu rok, co jsme začali pracovat na Everlandu. Za ten rok jsme zažili mnohé, vzal hodně času a energie všech zúčastněným. Ale nejlepší na tom je, že jsme to nevzdali. Samozřejmě, že byly hádky, chvíle, kdy jsem si myslela, že už nemůžu pokračovat protože jsem neměla dost... víry? Ne, víra asi není to pravé slovo. Kdybych ji neměla, přestala bych hned na začátku. Víru jsem měla - ve vás... No, prostě vám chci jen poděkovat - Pepo, Milane, Markéťáku, díky Roberte - všichni jste udělali ohromný kus dobré práce jak pro Ozlemin film, tak pro mě.
A chcete vědět proč ta nostalgie? Zítra mě čeká velký rozhovor se Skaunicem o budoucnosti Everlandu. Tak jsem ted několik hodin strávila prohlížením fotek..
Dost slov - tady je, co jsme udělali :

Café DeLovelly (Milan Ondruch),Tree house (Josef Válek), western house (Josef Válek), Hundertwasser house (Petra Ptáčková), blue house (Petra Albertinová), english house (Milan Ondruch), smurf house (Milan Ondruch), real street house (Marketa Pustinová)
........... and much much more / a spousta dalšího ..........

2 comments:

  1. Není zač, Everlande a Petjo ;-)
    To je mazec, že těch baráků tu je hromada, a přitom jich tu není ani půlka :-D

    ReplyDelete
  2. I thank you, Peta for being involved. I have got so much experience like never.

    ReplyDelete