Wednesday, July 28, 2010

Ha, the lights..


We saw this amazing window and decided to make our own miniature one.. Haha kiding, this is the miniature one. You can see that in the next picture.

Viděli jsme tohle hezké okénko a rozhodli se taky jedno udělat.. Haha, dělám si srandu - tohle je to námi vytvořené. Můžete se o tom přesvědčit na dalším obrázku.

Be happy !

Monday, July 19, 2010

The Lovely Café


There was a wish of one young lady to have a lovely café. And as you can fulfill your wishes in Everland our crew decided to make one. Its mostly Milans work. But watching the process of making the set itself is really cool.

Jedna mladá dáma si přála míti krásnou kavárnu. A protože v Everlandu se vaše přání stávají skutečností, náš štáb jednu takovou kavárnu vyrobil. Je to z většiny Milanova práce. Ale zpětně se dívat na to, jak jsme stavěli scénu, to je opravdu neuvěřitelné :)


And so the stories have taken their place in Everland.

A tak se v Everlandu pomalu začaly odehrávat příběhy.

Sunday, July 18, 2010

How to make a hill


Yeah, the hill. Its 2,5m x 2m slowly raising up to 45cm. It took us 2 days just to cover it with toilet paper (about 12 rolls) + glue (more than 6 kilos) + flour (not even a pack). Then we used that special kind of grass dust which people making train models use. Well now we're making trees, flowers, stones and more miniature stuff to decore it.
We will show you the result in next blog entry. And maybe also a video of making of a desert.

Ha, kopec. Je ho 2,5m x 2m, pomalu stoupá do 45cm. Dva dny nám zabralo jenom pokrývání ho toaletním papírem (asi 12 roliček) + lepidlem (víc než 6 kilo) + moukou (ani ne balíček). Potom jsme použili speciální druh travnatého prachu jako používají železniční modeláři. Momentálně vyrábíme stromy, kytičky, kameny a další mikro věci, abychom kopec zaplnili.
Výsledek vám ukážeme v dalším příspěvku.. a s ním možná i další video jak udělat poušť :)